Sayfalar

Tütünü kaynatıp suyunu içmek veya elektronik sigara likidi yapmak


Tütünü Kaynatıp Suyunu içmek veya e-likit sigara likidi yapmak

tütünü+kaynatmakŞeytanın aklına gelmez benim aklıma geldi. madem sigarada yanma sonucu oluşan karbonmonoksit duman katran ve diğer gazlar zararlı. madem e sigaralar gerçek sigara tadı veriyor mu vermiyor mu muamma. En iyi sigara tadı veren elektronik sigara için şöyle birşey yapsak mesela Adam malbora içiyor Malboraya en yakın e sigara için yani yakmadan malboranın nikotinini çekmek için e-sigara denilen elektronik sigaradan alsa, bi pakette malbora alsa onun tütününü cevzeye döküp bi güzel kaynatsa sonra kaynamış tütün suyunu tülbent ile süzüp elektronik sigaralarda kullanılan elektronik sigara likiti yapsa. bir nevi ev yapımı elektronik sigara likidi yada evde elektronik sigara likidi yapmak. yani e-sigaranın haznesine koysa ve onu çekip içse?!.. bilmeyenler için açıklama Elektronik sigara suyu biranda ısıtıp buhar ederek o buharla birlikte içindeki likitte mevcut olan aroma ve nikotini çekmeye yarıyor.

TÜTÜNÜ KAYNATMAK - TÜTÜNÜ KAYNATIP SUYUNU İÇMEK
Aman derim. Tütünü kaynatmak sigarayı kaynatıp suyunu içmek diye biraz aradım da böcek ilacıymış kaynamış tütün. sakın denemeyin. haa bi baba yiyiğ çıkıp denerse ve ölmezse lütfen sonucunu buraya yorum olarak yazsın. olacak gibiyse yaşadık demektir. bundan sonra dumansız buharlı malboraya merhaba deriz :)

TÜTÜNÜ KAYNATIP SUYUNDAN ELEKTRONİK SİGARA LİKİDİ YAPMAK
Bana biraz makul gibi geliyor. tütün suyunu lıkır lıkır içmek değil de elektronik sigara likidi gibi kullanmak sigara likidi olarak kullanmak kulağa mantıklı geliyor. ama işte içine nikotin geçer mi geçmez mi? bi paket sigaranın nikotini bi damla kaynamış sigara suyuna mı geçer? miktarı ne olur? geçse de e sigara ile içilir mi denemek lazım. sakıncalı işler demedi demeyin.

10 yorum:

  1. Kör şeytan diyo al bi kullan-at elektronik sigara bi pakette malbora dene oluyo mu olmuyo mu?
    Disposable elektronik sigara fiyatı da ucuz 15-20 lira. alıyorsun 2 ay kullanıp atıyorsun. atomize götümizer derdi yok. hem deneme için değer yani. olursa likite de para vermezsi bi paket sigaradan 5 aylık likit yaparsın . al sigarayı kaynat al kaynat. oohh mis..

    YanıtlaSil
  2. ama olmazsa nikotin zehirlenmesi ve geberme riski var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yazıyı okudum şimdi kaynattım murattileri gayette güzel oldu tavsiye ederim

      Sil
  3. İçtikten 5-10 dakika sonra kusuyorsunuz birisi deneyip de yazsaydı keşke sigaralara yazık oldu pek bi getirisi yok yalnız mideniz çok güzel bulanıyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elektronik sigara likiti olarak mı içtiniz yoksa su gibi mi içtiniz Nasıl içtiniz

      Sil
  4. ben kaynatıpda zehirini alarak tütündeki acı tadın gitmesini düşünerek aratmıştım :D olabilirmi acaba. tütünü kaynatıpda tekrar kurutursam içindeki zehir gidermi yada kolay yanmasını sağlayan kimsayallar içinden kaybolurda daha zor ve zehir gibi iğrenç bi tat mı olur

    YanıtlaSil
  5. Tütünü kaynattım, içtim.

    Merhaba 1 paket lm marka sigaramın tütününü çay suyuna attım bekledim ve sapsarı bir su çıktı. Bu suyu içtiğim çay bardağına doldurdum ve çay ile içtim. Sigarayı bıraktım :)

    YanıtlaSil
  6. Halil İbrahim T.5 Şubat 2017 10:33

    Arkadaşlar size önce su ve likit arasındaki farkı kısaca özetlemek isterim. Elektronik sigara likiti VG-PG karışımıdır. Yani Bitkisel gliserin ve propilen glikolün belli bir oranda karşımından oluşur. Daha sonra içine çeşitli aromalar eklenerek tatlandırılır. suya göre yoğunlu çok daha yüksek kıvamlı ve yağımsı bir formdadır. Isı uygulandığı zaman kaynama yapmadan direk buhar fazına dönüşür. su ise elektronik sigaraların içinde bulanan rezistans (Coil) ile ısıtılmaya çalışıldığında kaynama ve sıçrama yapar. Kullanılan likitlerin içerisinde düşük propilen glikol içerenlerin akışkanlığını artırmak için su kullanılabiliyor (Evyapcılar iyi bilir) ama maksimum %3-5 oranında daha fazlası likitte de sıçrama yapıyor.
    Gelelim tütünü sigarayı kaynatma işine. 1 dal sigaranın içerisinde ortalama 15 ile 30 mg arası nikotin bulunmaktadır. Yakıp içtiğimiz zaman bunun yaklaşık 1-2 mg vücuda alınır. Filtre üzerinde bulunan hava delikleri ile bunun miktarı dahada azaltılabiliyor. Tütünü kaynattığımızda (ki kendisi böcek ilacı olarak kullanılır) nikotinin ortalama %60-65 ini suya geçer. basit bir hesaplama ile 1 paket sigaranın kaynatılması sonucu suya ortalama 180 ile 360 mg arasında bir nikotin geçişi olur. En iyi ihtimal biz buna 180 mg diyelim. Yetişkin bir insan için nikotinin öldürücü dozu 0.5-1.0 mg/Kg dır. yani 80 Kg olduğunuzu farz edersek sizin için öldürücü doz 40-80mg arası birşey çıkıyor. bunu kendi kilonuza göre uyarlayabilirsiniz. Eğer siz 180 mg nikotin içeren o tütün suyunu içerseniz en iyi ihtimal kusarak kurtulabilirsiniz ( ki bu kadar şanslı olabilir misiniz? bilmiyorum artık) veya büyük bir ihtimalle de zehirlenme sonucu hayatınızı kaybedersiniz.

    ARKADAŞLAR LÜTFEN KULAKTAN DOLMA BİLGİLERLE İŞ YAPMAYIN. İNTERNET'TE Kİ BiLGİ KİRLİLİĞİNDEN KORUNUN VE GÜVENİLİR KAYNAKLARA YÖNELİN.


    http://www.inchem.org/documents/pims/chemical/nicotine.htm#PartTitle:7.%20TOXICOLOGY

    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3880486/

    Lavoie FW, Harris TM (1991). "Fatal nicotine ingestion". The Journal of Emergency Medicine. 9 (3): 133–6. doi:10.1016/0736-4679(91)90318-a. PMID 2050970.

    YanıtlaSil
  7. Nbase ile bir avuç tutunu birkaçını bekletip suzdukten sonra oluşan likit zararlı mı ben iki aydır böyle kullanıyorum. Tabi kaynatma falan yok

    YanıtlaSil

bilgi verin aydınlatın;